Lakások bérbeadása

Önkormányzati lakások bérleti jogának elnyerése:

A Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. több mint 1400 önkormányzati tulajdonú bérlakás kezelését és üzemeltetését végzi..

A vonatkozó önkormányzati rendelet szerint a bérleti jogot csak pályázat alapján lehet elnyerni, amelynek menetét az alábbiakban olvashatja.

1. lépés

Nagykanizsa Önkormányzatának Szociális, Egészségügyi és Környezetvédelmi Bizottsága a megüresedett önkormányzati bérlakások bérleti jogának elnyerésére időközönként pályázatot hirdet. Az önkormányzati lakásokról szóló pályázati hirdetéseket figyelemmel kísérheti honlapunkon, a nagykanizsa.hu weblapon illetve, a Kanizsa Újság hasábjain.

2. lépés

A pályázatokat Nagykanizsa MJV Polgármesteri Hivatalának Humán és Hatósági Osztály Humánigazgatási Csoportjánál kell leadni. (8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7., Tel.: 20/849-2453). Pályázati űrlap szintén itt kapható.

3. lépés

A pályázatokat a Szociális, Egészségügyi és Környezetvédelmi Bizottság elbírálja.

4. lépés

Az önkormányzati bérlakás elnyerésekor Nagykanizsa Polgármesteri Hivatalának Humánigazgatási Csoportja levélben értesíti a nyertes pályázót egy kijelölő határozatban. Ezt követően kell felkeresni társaságunkat a levélben megjelölt telefonszámon, hogy a lakásbérleti szerződést megköthessük.

5. lépés

A szerződés megkötésre kerül előre egyeztetett időpontban.

6. lépés

A szerződés aláírását követően kollégánk átadja az ingatlant a bérleti jogot elnyert pályázónak. További kérdések esetén keresse kollégánkat.