Közös képviselet

Társaságunk Nagykanizsa legnagyobb társasházkezeléssel foglalkozó cége. A jogszabályoknak mindenkor megfelelő munkavégzésünket a társasházkezelési szakembereken túl könyvelők, valamint műszaki-, és jogi munkatársak aktív közreműködésével biztosítjuk. Társasházkezelőink és könyvelőink rendelkeznek társasházkezelői végzettségekkel.

Jelenleg több mint 100 társasház szakszerű kezelését, közös képviseletét látjuk el. Társaságunk, a városban egyedülálló ingatlankezelési tapasztalattal rendelkezik, köszönhetően annak is, hogy jogelődeinkkel együtt több évtizede képviseljük, kezeljük az önkormányzati tulajdonú ingatlanok többségét.
Nagyságunkból adódóan területenként több munkatárssal rendelkezünk, így nem okoznak fennakadást a szabadságolásokból adódó esetleges hiányzások.
A Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Társasház kezelése tényleges készpénzforgalmat nem bonyolít, ezáltal is nagyobb biztonságot nyújt ügyfeleinek.

Ha jó kezekben szeretné tudni a társasházat, amelyben lakik, kérjen árajánlatot közös képviseleti tevékenység ellátására itt.

Kezelt társasházaink albetét tulajdonosai erre a linkre kattintva kikereshetik társasházuk felelős ügyintézőit, azok elérhetőségét.