Jogi csoport

Dr. Szabó Mária - vállalati jogász

A cég jogi képviselőjeként peres és peren kívüli képviseletet látok el, okiratokat szerkesztek és véleményezek, fizetéses meghagyásos ügyekben és végrehajtási ügyekben járok el. Az ügyfeleknek rendelkezésére állok a cég tevékenységével kapcsolatos jogi kérdések értelmezésében.
drszabo.maria@nagykanizsa.hu

Dr. Simon Eszter Ráhel - jogi csoportvezető

Feladatom az önkormányzati tulajdonú bérlakásokra és helyiségekre vonatkozó tartozásokkal, ehhez kapcsolódó jogi eljárásokkal (végrehajtási eljárás, Bíróság előtti eljárás), valamint a bérlakásokba bejelentett személyek lakcímének fiktiválásával kapcsolatos ügyintézés. A Zrt. kezelésében lévő Társasházak tartozóival szembeni jelzálog-bejegyzési és jelzálogtörlési eljárások is munkaköröm részét képezik.
simon.eszter@nagykanizsa.hu

Cserepesi Gabriella - jogi asszisztens

Jogi asszisztensként az önkormányzati bérlakásban élők bérleti és használati díj hátralékával, fizetési meghagyások és lakáskiürítési eljárások megindításával foglalkozom. Munkám során kapcsolatban állok mind a Járási Bírósággal mind az Önálló Bírósági Végrehajtókkal.
cserepesi.gabriella@nagykanizsa.hu

Csanádi Tímea - jogi asszisztens

Jogi asszisztensként az önkormányzati nem-lakáscélú helyiségek bérleti díj hátralékával, fizetési meghagyások és kiürítési eljárások megindításával foglalkozom.
csanadi.timea@nagykanizsa.hu