Házkezelési csoport

Németh László - Házkezelési csoportvezető

A Vagyongazdálkodási Zrt-nél illetve, jogelődjeinél immáron 29 éve tevékenykedek. Feladataim közé tartozik a házkezelési csoport irányítása, a Társasházak nagyobb műszaki és lakossági problémáinak orvoslása.
nemeth.laszlo@nagykanizsa.hu

Kodela Éva - Házkezelő

Másfél éve dolgozom a cégnél, segítem a lakók közös érdekeit érvényre jutni. Munkám során személyes jó kapcsolatot sikerült kialakítanom a lakókkal és a munkatársaimmal egyaránt. Kollégáimmal együtt minden problémát megoldunk, legyen az akár műszaki, akár pénzügyi.
kodela.eva@nagykanizsa.hu

Pólya Izabella - Házkezelő

Házkezelőként összekötő kapocs vagyok a lakók és társaságunk között. Ha szeretné tudni, melyik társasházak közös képviseletéért vagyok felelős: kattintson ide.

Kis-Gergely Ferenc - Házkezelő

Házkezelőként fő faladataim közé tartozik a bérlakások, üzletek, garázsok, tárolók bemutatása, átadása, a bérlőkkel való kapcsolattartás. Társasházi közös képviselőkkel napi kapcsolatban állok, a társasházak közgyűlésein az önkormányzati tulajdont képviselem. Műszaki végzettségemmel és sok éves tapasztalatommal segítem a kollégáimat a munkában.
kisgergely.ferenc@nagykanizsa.hu

Mihalecz Marietta - Házkezelő

2017 januárjában kerültem a Zrt.-hez, azóta próbálom elsajátítani a társasház kezelés csínját-bínját. Szeretném a rám bízott feladatokat maradéktalanul elvégezni, a jövőben az általam kezelt társasházak lakóinak bizalmát elnyerni.
mihalecz.marietta@nagykanizsa.hu

Marosi Zsolt - Házkezelő

marosi.zsolt@nagykanizsa.hu