A napokban indult útjára az "Egy doboznyi szeretet" jótékonysági akció, mely kezdeményezés célja, hogy Nagykanizsa legyen az a vidéki város, amely szeretet-dobozaival a legtöbb rászoruló gyermek Karácsonyát teszi szebbé.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város, a Nagykanizsai Református Egyházközség, a KULCS Egyesület, a Thúry Vitézlő Oskola és Borsos Krisztina (a Hidrofilt Kft. ügyvezető igazgatója, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke) összefogásában valósul meg a régi alapokon nyugvó, mégis új köntösben meghirdetett adventi jótékonysági akció, amelyet Cseresnyés Péter, államtitkár, Nagykanizsa és térsége országgyűlési képviselője kezdeményezett

EGY DOBOZNYI SZERETET címmel.

Hogy miként tölthetünk meg egy dobozt szeretettel?

1. Fogj egy cipősdobozt!

2. Tedd bele, amit szívesen ajándékoznál! (Lehet akár új, vagy használt, de természetesen jó állapotban lévő, amit te is szívesen kapnál! Könyvek, könyvecskék, kifestők, színes ceruzák, ceruzák, zsírkréták, iskolai eszközök, tanulást segítő eszközök, játékok stb.)

3. Az ajándékozni kívánt cipősdobozt csomagold be vidám hangulatú csomagolópapírral! Az ellenőrizhetőség érdekében külön a felső és alsó részeket!

4. Írd rá milyen korosztályú és nemű gyermeknek szánod!

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 17-ig juttasd el a Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. irodaházába (8800 Nagykanizsa, Garay u. 21.) vagy bármely másik kijelölt "csodapontra"!

A jótékonysági akcióról itt olvashatsz még többet.

2016. november 17.