Pénzügyi Csoport

Csanádi Péterné - Pénzügyi csoportvezető

Elsősorban a Zrt. főkönyvi könyveléséért vagyok felelős, amelyet személyesen végzek. Irányítom továbbá a lakás és nem lakás bérlemények könyvelését, az egyéb analitikus nyilvántartását végző dolgozók munkáját, melyekkel kapcsolatban szívesen állok rendelkezésre.
csanadi.peterne@nagykanizsa.hu

Godina Zsoltné - Pénzügyi előadó

Amennyiben a Zrt. felé kiállított számlájával, annak pénzügyi rendezésével kapcsolatban merül fel kérdése, forduljon hozzám. Minden egyéb pénzügyi kérdésben is szívesen segítek.
godinane.margit@nagykanizsa.hu

Kis Zsuzsanna - Könyvelő

Ha bérlakásban lakik, akkor a befizetéseivel, költségelszámolásaival, egyenlegével kapcsolatos kérdésekben keressen engem. Feladataim között szerepel továbbá a bérlői hátralékok figyelése, a felszólító levelek elkészítése és postázása, továbbá a bérlőkkel való kapcsolattartás.
kis.zsuzsanna@nagykanizsa.hu

Tálosiné Kuzma Mária - Könyvelő

Bérlakásban élők kereshetnek a befizetéseik és a költségeik könyvelésével kapcsolatos kérdésekkel. Feladataim között szerepel továbbá a bérlői hátralékok figyelése, a felszólító levelek elkészítése és postázása, továbbá a bérlőkkel való kapcsolattartás.
talosine.maria@nagykanizsa.hu

Radics Dóra - Könyvelő

Elsősorban a nem lakás bérlemények (üzletek, irodák, garázsok) bérlői kereshetnek folyószámlájukkal kapcsolatos kérdésekkel, de én látom el többek között a pénztárosi feladatokat is. Feladataim között szerepel továbbá a bérlői hátralékok figyelése, a felszólító levelek elkészítése és postázása, továbbá a bérlőkkel való kapcsolattartás.
radics.dora@nagykanizsa.hu

Gőcze Andrea

A vállalatunkhoz beérkező számlák pénzügyi rendezésével kapcsolatos teendőket végzem.
gocze.andrea@nagykanizsa.hu

Társasházkönyvelés

Amennyiben társasházi könyveléssel, elszámolással kapcsolatban bármely kérés, probléma merül fel, szívesen állunk rendelkezésére, személyesen, telefonon, vagy akár e-mailben is.

Zakó Ivett - Társasházkönyvelő

zako.ivett@nagykanizsa.hu

Vlasicsné Büki Krisztina - Társasházkönyvelő

vlasicsne.krisztina@nagykanizsa.hu

Sárkányné Panka Csilla - Társasházkönyvelő

sarkanyne.csilla@nagykanizsa.hu

Solymosiné Baranyai Melinda - Társasházkönyvelő

baranyai.melinda@nagykanizsa.hu

Lovretics Anikó - Társasházkönyvelő

lovretics.aniko@nagykanizsa.hu